Tablouri living

Tablouri living ▪️ Pictate manual ▪️ Moderne ▪️ Originale ▪️ Unicat

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active


Tablouri living

Tablourile pictate manual pot face chiar și o cameră întunecată mai luminoasă și mai atractivă din punct de vedere vizual. Acestea păstrează armonia și proporțiile dintre mobilier și decorul general al spațiului. Decoratorii notează o serie de puncte semnificative atunci când aleg și folosesc tablouri pictate manual în design-ul interior al unei camere:

    • Tablourile de diferite stiluri atârnate la întâmplare pe pereți pot aduce dizarmonie în interior și efectul nedorit al lipsei de gust estetic.

    • O expoziție de artă interioară implică amplasarea pe un perete a lucrărilor din același stil sau dintr-o singură temă.

    • Tablourile sunt așezate pe suprafețe slab luminate, fără un model (indiferent dacă este vorba de tapet, tencuială sau vopsea lavabilă) pentru a nu distrage atenția de la designul semantic al pereților.

Alegerea tablourilor pentru living este influențată de dimensiunile camerei de zi; decorarea zonelor și a pereților; stilul ales al camerei; parametrii mobilierului și culorile acestuia; compatibilitate cu detaliile interioare.

Puteți opta pentru un tablou canvas de dimensiuni mari, dintr-o singură piesă, sau de ce nu, pentru un tablou din mai multe piese (multicanvas). Puteți lua în calcul și varianta unui aranjament de tip gallery wall format din mai multe tablouri de dimensiuni diferite.

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password