LIVRARE

Pregătire livrare

Produsele noastre sunt împachetate atent astfel încât să nu sufere deteriorări în urma transportului. Produsele sunt protejate și ambalate în cutii speciale.

Costul livrării

Pentru comenzi mai mari de 350 lei transportul este gratuit.

Pentru comenzi sub 350 lei costul de transport este de 21 lei.

Expediție

Termenul de livrare este estimat la 3 zile lucrătoare.

Vânzătorul are dreptul de a prelungi termenul de livrare. Oricum echipa noastră vă va confirma data la care produsele sunt gata de expediere. De asemenea, vă va fi confirmat transportatorul, data estimată a livrării și numărul expediției, cu care puteți urmări livrarea dumneavoastră pe site-ul acestuia.

În cazul coletelor de mari dimensiuni superioare 0.5m² termenul de livrare este de minim 5 zile lucrătoare. Termenul maxim de livrare rămâne la decizia vânzătorului.

Livrare la o alta adresa decât cea de facturare

În cazul în care doriți sa faceți un cadou este posibil să livram la o alta adresa. Trebuie doar sa completați adresa de livrare dorită.

Incidente nedorite în timpul transportului

În cazul în care pachetul este deteriorat la sosire, vă rugăm să refuzați primirea coletului și să ne aduceți la cunoștință aceasta prin e-mail: suport@pitoreto.ro.

În cazul în care pachetul este intact dar produsul este deteriorat în interior, vă rugăm să solicitați returul folosind emailul suport@pitoreto.ro specificând motivul returului. Este recomandat, pe cât posibil, să ne trimiteți o imagine digitală a produsului deteriorat.

Recomandăm verificarea integrității coletului și a produsului din interior cât mai curând posibil după momentul livrării.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata se poate face la livrare sau prin card bancar.

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password